Søknad om partnerskap

Vi fikk noen nye spillere idag også lurte jeg på hvor de fant oss. De hadde Googlet og funnet oss på nettsiden til Norsk Minecraft Forum

For å bli partner på Norsk Minecraft Forum er det visse forutsetninger og forventninger:

  • Søker kan ikke ha oppført seg truende, upassende eller brutt regler på Norsk Minecraft Forum eller på andre arenaer.
  • Søker MÅ kunne vise til god skikk.
  • Søker MÅ kunne samarbeide med Norsk Minecraft Forum og andre partnere.
  • Søker kan ikke ha dårlige holdninger utad mot spillere og/eller mot andre partnere/norske servere.
  • Søker MÅ ha en aktiv og åpen server. En idè/tanke/plan er ikke godt nok.
  • Minecraft serveren MÅ ha vært åpen i minst 30 dager.

Norsk Minecraft Forum har et mål om å bli Norges midtpunkt hva gjelder Minecraft! Det er et hårete mål, men vi er sikker på at med god innsats og dedikerte stab medlemmer så vil vi kunne komme godt på vei. Vi mener at det å samle det norske Minecraft samfunnet på ett og samme sted er med på å øke interessen blant det norske folk. Med den tanken i behold er vi også sikker på at dette vil være til det beste for alle enten du er server eier eller en Minecraft spiller.

Vi ønsker jo ikke å være kjipe og la alle norske server eiere være i stikken, og ønsker da med dette å arbeidet for at servere blir løftet. Det er nettopp her dette med partnerskap kommer inn! Et partnerskap med oss innebærer at du som server eier kan bruke våre tjenester til å løfte din egen server enten det er på nettsiden vår eller via våre offisielle sosiale medier.

  • På vår Discord server vil du få en egen eier rank og mulighet til å snakke med andre eiere i samme båt som deg selv.
  • Din server vil bli godt lagt merke til på våre tjenester.

Dette er selvsagt det vi kan tilby for våre partnere, men for at vi skal kunne akseptere din server som en av våre partnere må vi kunne stå bak alt du gjør eller foretar deg. Vi har på ingen måte planer om å assosiere oss med servere/samfunn som utfører handlinger vi ikke kan stå inne for.

Fyll ut din søknad nedenunder så godt du kan, og skulle du ha noen spørsmål send oss gjerne en forespørsel via nettsiden her eller ta kontakt med oss på Discord

Skriv litt om hva din server går ut på og hva dere/du satser på.
Vis Bedrock spillere har tilgang til å logge på din server fra Bedrock klienten.
Skriv en kort annonsetekst her om din server og ditt samfunn. Dette vil bli plassert på alle våre sosiale medier som blant annet Discord og Facebook. Sett det opp slik du ønsker, men hold det kort slik at det får grei plass. Link også til en logo som skal benyttes.
Skriv en annonsetekst her om din server og ditt samfunn. Denne annonsen blir plassert på nettsiden vår. Her er det ingen store begrensninger på antall tekst eller bilder. Form annonsen på nettsiden slik du ønsker. Legg også ved en link til logo og/eller andre bilder. Logo må ha minimum/helst 800x445 piksler!