Om oss

Vi er et knippe mennesker som er lidenskapelig opptatt av Minecraft og det miljøet som eksisterer rundt det. Vårt mål og vår visjon er i korte trekk å være et bindeledd i det norske Minecraft samfunnet.

Man kan jo spørre seg om hvorfor vi ønsker å gjøre dette når det finnes så mange bra samfunn der ute. Men det er nettopp det som er drivkraften og tanken bak «Norsk Minecraft», for det finnes utrolig mange bra samfunn der ute som er like engasjerte som oss. Og det vi ønsker å gjøre er å få alle disse fantastiske samfunnene til å møtes på en felles arena.

Alle vi som er delaktig i Norsk Minecraft har en langvarig bakgrunn med Minecraft server drift og vært med på å bygge opp gode miljøer. Med vårt engasjement og vår erfaring skal vi klare å løfte det norske Minecraft samfunnet til å være mer sammenspleiset.

Alle vi er som oftest å treffes på vår Discord server. Ta gjerne turen innom for en prat.

Ønsker du å ta kontakt med oss utenom Discord, send oss gjerne en e-post ved å fylle ut skjemaet nedenunder eller trykk her.

Dette er vi som står bak Norsk Minecraft

LillePersille
Grunnlegger

Discord: LillePersille#9816

Hei! Jeg heter LillePersille og er 39 år. Minecraft er definitivt det beste spillet! Jeg har spilt i ca 6 år nå og er ennå ikke gått lei! Jeg elsker å bygge i survival og trives best når endgame fasen har startet. Da har man stort sett alle materialer tilgjengelig og kan bare sette igang med bygge prosjekter.

Jeg driver nå en vanilla server som heter Vanilje, det er en whitelisted SMP server for voksne spillere. Selv om jeg driver Vanilje så ser jeg mer på meg selv som en spiller enn en «servereier» siden det er i selve gameplayet mitt hjerte ligger. Jeg har også ganske nylig startet en YouTube kanal der jeg lager Timelapse videoer av noen av mine byggeprosjekter.

Norsk Minecraft Forum oppsto pga et savn etter en felles platform for det Norske Minecraft miljøet. Ønsket var en plass der man åpent kunne diskutere alt innenfor Minecraft uten begrensningene det er på grupper som tilhører en spesifikk mc server. Samtidig å kunne møte nye spillere, oppdage nye servere, YouTubere og generelt se hva spillere finner på rundt om kring.Baktus_79
Administrator

Discord: Baktus_79#2075

Jeg har min bakgrunn som server eier som stammer fra tidlig 2015. Mitt mål og motto har alltid vært å kunne skape den beste spillopplevelsen for alle og enhver. Jeg ser på meg selv som en skikkelig nerd som sitter bak lås og slå med et tastatur og en skjerm timesvis med koding i forskjellige språk.

Min kompetanse som brukes daglig i Minecraft miljøet

  • Java
  • Python
  • Bash Shell Scripting
  • CSS
  • HTML
  • PHP
  • SQL
  • Linux

Utover dette er jeg også eier av Vestlandet MC. Mer info om Vestlandet kan du finne her http://www.vestlandetmc.no

Vil du finne ut mer om meg se min introduksjon her https://www.vestlandetmc.no/forum/index.php?threads/baktus_79.9/Stine_snuppa
Administrator

Discord: Stine_snuppa#0001

Hei jeg heter Stine men folk sier også Snuppa eller Stine_snuppa når de refererer til meg. Jeg er en 18 år gammel jente I fra Telemark.

Mitt forhold til Minecraft startet en god del tid tilbake, og jeg har alltid hatt en ekstra interesse i det. Jeg har vært Admin på Vestlandet, noe som har hjulpet min erfaring med Minecraft mye. Jeg vil si jeg kan en del, men selvfølgelig ikke alt. Jeg er en av de personene som svarer veldig fort, og kan finne forskjellige løsninger til et problem når det trengs.

Over til litt andre ting om meg, jeg bor midt i ingenmannsland og elsker å jakte. Jeg er også veldig glad i skuespill og vil gå det videre som min utdanning. Jeg elsker å synge og spille piano, i tillegg til å spille en hel rekke forskjellige spill. Jeg biter ikke så det er bare å kontakte om du lurer på noe.Kontakt Oss