NorWolf-MC

Server IP: mc.wolfnet.no  Bedrock IP: mc.wolfnet.no Discord: https://discord.gg/wHptnzw4J4

NorWolf-MC har nå vært oppe siden november 2022. Det starta mest som et tullprosjekt hvor jeg og min datter spilte litt. Sånn ut i februar 2023 bestemte jeg meg for å åpne den for andre spillere også. 2.mars 2023 ble det også opprettet en discordserver. NorWolf-MC har nå etter hvert utvikla seg med både bungee/velocity og mange plugins. Jeg har ikke annonsert serveren i noen grad, men noen spillere har det kommet til etter hvert, noen har bare vært innom, og noen har dratt.

Besøkt: 162

   MOTD
   Server Status
   Spillere
   Server Versjon

– Velocity nettverk
– Lobby
– Survival (40+ plugins, en del premium)
– Creative
– Vanilla survival, kun med griefprevention.
– Litt ledig plass for noen andre test/utviklingsservere

For tiden er det litt tomt her inne, men mulighetene er mange. Vil du bare spille? Vi har Survival, Creative og Vanilla. Vil du være med i staff og være med å utvikle server? Har du evt. en gammel serverbackup som du tidligere har drevet og ønsker å blåse liv i den på nytt? Jeg har muligheten til å spinne opp flere servere/testservere ved behov så langt maskinvaren tillater det. Jeg har ikke som mål å være «største og beste server», for meg har data både vært en jobb og en hobby. Jeg er også åpen for muligheten for samarbeid med andre servere, noe vi er kommet litt i gang med. 🙂

Hvis du ønsker være med i staff, send meg en DM på Discord, eller på epost: minecraft@wolfnet.no.

NorWolf-MC er primært en Java server, men bruker også Geyser/floodgate plugins for Bedrock.

Discord: https://discord.gg/wHptnzw4J4
Serveradresse: mc.wolfnet.no