Jotunheimen søker etter nytt mannskap

Er du lidenskapelig opptatt av Minecraft og har en drøm om å bidra til å skape enestående spillopplevelser? Da kan du være den vi leter etter! Jotunheim, en voksende Minecraft-server, ønsker å utvide horisonten og ta vårt kreative prosjekt til nye høyder. For å gjøre dette, trenger vi deg – ja, nettopp deg!

Hva ser vi etter?

Kreative Sjeler: Har du en brennende interesse for spilldesign og kan komme med innovative ideer for å forbedre spillopplevelsen?
Tekniske Talenter: Er du dyktig i modding, kjent med Minecrafts API, eller har erfaring med plugins og serverteknologi?
Engasjerte Byggmestere: Har du øye for detaljer og en lidenskap for å bygge imponerende strukturer og landskap i Minecraft?
Samfunnsbyggere: Er du en kommunikasjonssterk person som kan engasjere og vokse vårt online fellesskap?
Hva kan Jotunheim tilby deg?

Et Kreativt Fellesskap: Bli en del av et team som deler din lidenskap for Minecraft og spillutvikling.
Mulighet til å Påvirke: Dine ideer og bidrag vil direkte påvirke serverens fremtid og spilleropplevelsen.
Utviklingsmuligheter: Få verdifull erfaring og utvikle dine ferdigheter innen spilldesign, programmering og community management.
Hvordan bli med?

Er du klar for å ta steget og bli en del av vårt team? Vi vil gjerne høre fra deg! Oprett en ticket i vår discord og send oss en kort beskrivelse av deg selv, din erfaring med Minecraft og hvilke ferdigheter du kan bringe til teamet. Inkluder også eventuelle tidligere prosjekter eller bidrag du er stolt av.

Discord: https://discord.gg/JYDstDfBXV

Vi ser frem til å høre fra deg og potensielt ønske deg velkommen til Jotunheim-familien. Sammen kan vi skape noe virkelig magisk!