Oppdatering av NMF

Mange av dere har sikkert sett at NorskMinecraft har undergått en dramatisk endring i utseende. Det er en god grunner for. Og de er som følger…

Etter mange år med drift av NorskMinecraft, så ønsket Baktus videreføre fakkelen av NorskMinecraft videre til den neste generasjonen av de som elsker Minecraft. Jeg var et av de heldige som fikk æren av å fortsette med NorskMinecraft! Jeg håper at vi kan styre NorskMinecraft i en ny retning som dere alle vil like.

En av tingene som jeg ønsket å gjøre i det neste kapitelet til NorskMinecraft er å gjøre endringer på hjemmesiden. Hjemmesiden har nemlig fått et nytt strøk maling. Jeg og resten av Team NMF syns at hjemmesiden har blitt kjempefin, og det håper vi at dere også syns.

Vi lover å fortsette det gode arbeidet som Baktus var med å starte. Og håper at dere fortsetter å bruke oss som en pålitelig kilde til all ting Norsk Minecraft. Enten det er å finne din neste Minecraft server, eller å lese deg opp på Minecraft nyheter.

M.V.H

-APTminer