Ny server – WesternLivet

Vi har fått nyss om en ny server som skal ha lansering allerede i dag klokken 18:00, og vi har blitt invitert til å ta et lite dypdykk inn på serveren for å se hva dette går ut på. Den nye serveren heter WesternLivet

Vi har fått nyss om en ny server som skal ha lansering allerede i dag klokken 18:00, og vi har blitt invitert til å ta et lite dypdykk inn på serveren for å se hva dette går ut på. Den nye serveren heter WesternLivet, og som navnet tilsier vil temaet bestå av ville vesten! WesternLivet har som sagt ikke åpnet enda, men vi har nå fått eksklusiv tilgang for å få tatt noen bilder og skrevet noen ord.

Hva er WesternLivet?

WesternLivet er en Minecraft server, basert på Java Edition, som vil være for alle som har lyst til å spille Minecraft. Selv om selve Minecraft serveren har et utpreget western tema så betyr ikke det at spillerne ikke kan spille slik de ønsker å spille, her er det rom for alle spillere.

Med sweet_pringles som eier av serveren har hun et fremragende team bak seg som er klar for å gjøre sitt ytterste for at du skal trives og ha det gøy. I teamet sitt har hun Evilboss96 som administrator, Nils_Helge som stabansvarlig, Embree88 som hjelper, oski_t som hjelper, wolfgirl som hjelper, ZK136 som hjelper og curtern som bygger.

Opplevelsen

WesternLivet har stått stødig til temaet «ville vesten» da de har gjort klar serveren for dere der ute, og det er kult, rett og slett kult! Jeg digger ville vesten!

Føl western tilværelsen i spawn.
Indianer camp.
Gammel gruvedrift?
Lokale taverna.
Er det Orientekspressen?
Denne var spennende og en ny opplevelse, for her får man gull om du prøver lykken i gullgraver elva. Fyll opp en bøtte med vann på dette stedet og du kan kanskje finne gull.

Bortsett fra ville vesten temaet så har serveren mange funksjoner å by på som mcmmo der du kan trene deg selv opp til å bli bedre og sterkere, claime områder slik at andre ikke kan ødelegge det du har bygget, butikker der du kan kjøpe og selge feks via /ah eller kistebutikker, og masse masse mer. Jeg synes ihvertfall at serveren er et unikt tilskudd til det norske Minecraft miljøet på mange områder.

WesternLivet har åpning i dag klokken 18:00 på IP westernlivetmc.mcserver.us
Discord: https://discord.gg/arbaYA7D5e