MidgardMC Trailer 1

Velkommen til MidgardMC! En survival server med Grief Prevention claiming system.. Vi har vansklighetsgrad satt på hard og har flere mobs på serveren. 🙂 En gruppe med dedikert staff som vil sikre den beste spillopplevelsen har vi å! 🙂 Ikke bli bekymret. Staffen på serveren er en gjeng med godt voksne personer. Vi har en aktiv stemmekanal der du kan snakke med vårt fellesskap. Vi er en gjeng med godt tilknyttet folk som er åpne til nye folk hver dag! 🙂 Vi går for filosofien at folk skal kunne gjøre hva dem vil, om det er å bygge, om det er å lage maskiner osv. Vi vil heller ikke fjerne bygg/maskiner uten å få snakket med spillerne først. 🙂 Så lenge bygga/maskinene følger serverens reglament. De tinga GhostSlay3r viste i denne videoen vil han gå dypere inn i andre videoer. Traileren er bare en liten smakbit for hva vi har å tilby, så join da vell 😀