MCNordNorge skifter konsept!

MCNordNorge er en server som ble dannet høsten 2019 av et team bestående av folk fra Nord-Norge. Med Audifreak260 i spissen har han med seg et team som gjør det aller beste for alle og enhver. Men nå skjer det store endringer som vil ta Minecraft serveren opp til et nytt nivå der man heller ønsker å satse på en mer fantasirik verden.

Her har jeg altså fått beskjed om fra eieren om at alt fra det gamle konseptet skrotes til fordel for en mer eventyrlig verden. Hva tror vi? Vil det dukke opp troll og andre norske vesener fra de norske eventyrene?

Navnendring

MCNordNorge er jo et navn som mange kjenner til i det norske Minecraft miljøet, men at det er veldig geografisk fokusert er det ingen tvil om. At de nå heller ønsker å omdøpe seg selv til Trollriket er et godt og smart valg, noe som passer godt inn i deres nye tema.

Men betyr dette at serveren kun endrer navn? Dette er langt fra sannheten! Slik jeg har blitt fortalt skal hele MCNordNorge serveren bli lagt død slik at det blir en totalt ny server med det samme gode teamet folk kjenner godt igjen fra MCNordNorge.

Hva blir nytt?

Som tidligere nevnt blir konseptet mer basert på en fantasi- / eventyrverden med mange spennende nye strukturer/figurer og oppdage. Hele ranksystemet skal byttes ut med nye spennende ting. Det vil fremdeles bli GriefPrevention som beskyttelse av claim, men denne gangen vil man også legge til flere funksjoner som «Kick From Claim», votingkasser, m.m

Vi gleder oss enormt til å se hva som kommer ut av Trollriket!

Lanseringsdatoen er satt til fredag 27. mars klokken 19:00! Følg med på deres Discord https://discord.gg/cqQZvYt