Dincraft er TILBAKE!

Minecraft miljøet i Norge er ikke det aller største spill samfunnet, men for oss som er en del av det er gjerne personer som er engasjerte spillere på jakt etter en god Minecraft server å spille på. Dessverre er det ikke mange norske servere som virkelig kan tilby det spillere gjerne ser etter, men er det en server jeg gjerne skulle ha snakket et par ord om så er det nettopp Dincraft.

Dincraft har sine røtter helt tilbake til før sommeren 2014, og har siden da tilbudt survival Minecraft med sin egen twist. Og det er ikke til å unngå å nevne at de da har vært en bidragsyter til det norske Minecraft miljøet siden den gang, og jaggu har det ikke rukket å bli fem og et halvt år.

Jeg føler at om vi skal begynne å snakke om Dincraft så bør vi også snakke litt om Ragefox, en server som oppstod relativt tidlig og var en av de første serverne som dukket opp i Norge. Her kunne vi finne mange stab medlemmer som i dag er å finne på Dincraft. Det var her Minecraft eventyret startet for mange av de og var med på å danne interessen for Minecraft miljøet. To Minecraft navn er verdt å bite seg merke i er henryvoll og Nils_Helge. Disse to er de eneste som har sine røtter helt tilbake til Ragefox og som fremdeles er tilknyttet Dincraft.

Ragefox ble på et tidspunkt delt i to der de skilte sine veier, og det er her henryvoll grunnla Dincraft. Disse har vært et kjent navn i Minecraft miljøet i mange år, og det er ikke mange spillere der ute som ikke har fått med seg disse navnene. I en lang periode var Ragefox og Dincraft to separate servere inntil de en dag skulle møtes igjen.

Første kvartal 2016 var tiden da disse to serverne igjen skulle bli en og samme server. De ble sammenspleiset til en og ble Dinfox. Jeg selv stammer jo fra leieren Ragefox. Kan trygt si at vi diskuterte mye om navnevalget, men ja, Dinfox ble det da!

Før sommeren 2017 skulle vi igjen se Dincraft dukke opp igjen etter at Dinfox ble splittet i to. Jeg selv gikk jo til Vestlandet MC, mens resten av gjengen valgte å vekke liv i gamle Dincraft igjen.

Dincraft har siden da vært litt av og på, og etter nedleggelsen 10 november i år trodde vi alle at dette var spikeren på kista for godt. Men den gang ei! Nils Helge har tatt på seg eier rollen og drar Dincraft videre mot nye høyder!

Dincraft – Hva handler de om?

Vel, dette er en typisk survival server med sine særpreg. Er det noe jeg aldri har kunne protestert på så er det staben sitt engasjement og tilstedeværelse. Så lenge jeg kan huske har de dedikerte stab medlemmene sørget for en trygg server for alle. Man kan jo si at jeg på mange måter har blitt inspirert av deres engasjement, noe jeg fikk erfare da jeg var eier sammen med henryvoll på Dinfox.

  • Survival
  • Auction House
  • Grief Prevention
  • Arbeid – lønn
  • mcMMO
  • Ryggsekk
  • Økonomi
  • PvE
  • Trygghet

Dette er et utdrag av hva Dincraft kan tilby når den har lansering 18.12.19 klokken 18:00.

Serveren vil kjøre på 1.14.4 inntil Minecraft 1.15.x er stabilt, og vil da oppdatere til den. Jeg har blitt forsikret mot at ingen vil miste noe ved overgangen til ny versjon. Dette skal gå smertefritt.

Hvorfor snakker jeg egentlig om Dincraft? Jeg mener at en veteran som Dincraft fortjener mye ære etter alle disse årene. Ikke siter meg på dette, men Dincraft er kanskje en av de eldste norske serverne som fremdeles er aktiv den dag i dag?

Med dette ønsker jeg Dincraft lykke til videre med sin drift og håper de denne gangen kan ha en mer stabil levetid i mange mange år fremover!

Ønsker du å bli med dette flotte samfunnet?

Server IP: mc.dincraft.no
Discord: https://discord.gg/teeHV6A