OdinCraft + SolCraft = FrøyaCraft

OdinCraft og Solcraft er to servere som begynner å få en fartstid i det norske Minecraft miljøet som to sterke servere som har gjort mye for Minecraft samfunnet i flere år. Pannekake1 (eier på Solcraft) og Isabella (eier på Odincraft) har nå inngått en avtale om å slå seg sammen.

Hva vil dette bety for spillere på OdinCraft og SolCraft?
Både Solcraft og OdinCraft vil legge ned hver sin server for å danne FrøyaCraft. Om du føler at dette er et navn du har hørt tidligere så tar du ikke feil. FrøyaCraft er en server som har eksistert tidligere, før OdinCraft sin tid, i regi av Isabella.

OdinCraft

Dette er en server som har eksistert siden 16 mai 2015, og etter Minecraft år så er OdinCraft å betraktes som en veteran. Fokuset har vært på survival kombinert med Towny som by system og claimsystem.

SolCraft

Denne servere oppstod sent 2016, mer spesifikt 7 oktober. Pannekake1 er en veteran innen det norske Minecraft samfunnet og har vært delaktig i mange norske servere, men siden oktober 2016 har han med sin Solcraft skapt et varemerke som er godt kjent for mange. Et godt spillmiljø har hele tiden vært i fokus sammen med gode aktiviteter som konkurranser, lek, gøy og moro.

Med den fine drivkraften til begge disse to server eierne så kan jeg ikke annet enn å vente i spenning på hva FrøyaCraft har å by på når tiden er inne og lanseringsdagen er på plass!

FrøyaCraft lanseres i løpet av 2020.