The Northen Hermits

Er du glad i teknisk minecraft? The Northern Hermits ser etter nye spillere som kan være med mot målet om å samle en dobbelkiste med alle items i hele spillet. Serveren kjøres i 1.14.4 Survival hard mode og er så vanilla som mulig med noen hederlige unntak. Du kommer til å kjenne igjen disse fra servere som Hermitcraft og SciCraft.

Serveren er whitelisted og har 18 års aldersgrense.

Vi har i tillegg en creative server som brukes til testing og utprøving av både teknikk og estetikk. Begge serverene kjører Carpet Mod (GnembonMCs teknikk mod). Dette gjør at alle spillere kan lett få oversikt over server performance og effektivitet på farmene.

Servern har vært litt stille for tiden, men vi håper å få liv i den å kjøre på med så mange items som vi kan få tak på

Discord: https://discord.gg/4SVNnWp

2+

One thought on “The Northen Hermits

Legg igjen en kommentar