Vanilje

Besøkt: 3.3K

MOTD
Server Status
Spillere
Server Versjon

Vanilje er en whitelisted Vanilla server. Vi er litt inspirert av Hermitcraft og bruker noe av de samme datapacks fra Vanilla Tweaks. Alt på serveren bygges opp i survival og av spillerne i fellesskap. Fellesområder som Spawn, butikk område, Nether Hub og Spawn i End er felles prosjekter. Hard vanskelighets grad selvsagt! Store og langtids prosjekter er en mulighet her, vi kommer ikke til å resette mapet på lenge lenge, kanskje aldri.

Vi ønsker en server for voksne, så aldersgrensa er 18 år. Vi rekrutterer ikke aktivt nye spillere akkurat nå, men du er velkommen til vår discord for mer info (Og om du er voksen og virkelig ønsker å spille på en server som dette, så kan du sende inn en søknad allikevel)

Discord: https://discord.gg/TDVnEtp

One thought on “Vanilje

  • 15. mai 2020 kl 20:23
    Permalink

    Hei 🙂 jeg Vil bare si at jeg ønsker å Bli Whitelista på Denne serveren Midlertidig Navn:StormenHjelper men skal Skifte til GazLights

Kommentarfeltet er stengt