Northern MC

Besøkt: 1.5K

MOTD
Server Status
Spillere
Server Versjon

Northern er en norsk teknisk minecraft-server som fokuserer på samspill og fellesskap. Vi har et hovedmål for øye, og det er å samle minst en dobbelkiste av alle(!) items i hele spillet, samt andre ting vi måtte finne på for å ha det gøy! Vi ser etter spillere som har erfaring med redstone eller har lyst til å lære, og spillere som er flinke byggere som har lyst til å dekorere verdenen vår. Redstone fungerer best når den ser bra ut! Om du har lyst til å spille på en server hvor op-farms, store prosjekter og grenseflytting er innafor, ta kontakt!

Serveren har 18 års aldersgrense og er whitelist only.

Du kan sende inn en søknad om du tenker at dette er noe for deg. Besøk NorthernMC på www.northernhermits.no eller kom å si hei i discorden!

Discord: https://discord.gg/4SVNnWp
Nettside: https://www.northernhermits.no/

4952cookie-checkNorthern MC

One thought on “Northern MC

  • 15. mai 2020 kl 20:27
    Permalink

    Hei 🙂 Hva er Ip-en?

Kommentarfeltet er stengt